Om KEY CONSULT Search & Selection


Firmaet indehaves af Preben Askjær. 

Jeg har i en lang årrække beskæftiget mig med ledelse og rekruttering. Erfaringerne er høstet gennem mange års ansættelse i den finansielle sektor og derefter mere end 16 år i rekrutteringsvirksomheder eller som selvstændig. I alt er det blevet til godt 37 år på lederposter – heraf 13 år på direktørposter.

I de seneste 16-17 år har jeg beskæftiget mig med rekruttering og dermed beslægtede HR-opgaver og har haft tæt samarbejde med andre rekrutteringsvirksomheder, som jeg har løst tungere opgaver for.

Preben AskjærForretningsidéen for KEY CONSULT Search & Selection er at give virksomhederne, små og mellemstore, mulighed for at rekruttere nye medarbejdere professionelt, personligt og kvalitetsbetonet uden at det skal koste en “bondegård”. Vi har lave omkostninger og sætter en ære i, at det skal være “ordentligt” arbejde – og til en fair pris.

Der er ikke to opgaver, der er ens, for der er ikke to virksomheder, der er ens. For mig er det vigtigt at sætte mig ind i virksomhedens kultur og værdier, så jeg kan finde den helt rigtige medarbejder.

Så det hele starter med en god og grundig samtale om opgaven, og jeg slipper den ikke, før alt er på plads.

Nøgleord: Ærlighed – Troværdighed – Ansvarlighed – Kvalitet

Certificeret i Extended DISC person profilanalyse.

Kontakt Preben Askjær direkte på telefon 2970 7058 eller mail: preben@keyconsult.dk

Jeg har yderligere en absolut kvalificeret og dedikeret medarbejder knyttet til virksomheden. Sammen er vi et rigtigt stærkt hold, som din garanti for et solidt stykke arbejde for kunde og kandidat:


Freya Chalotte Askjær: Med 11 års solid HR- og rekrutteringserfaring fra to mellemstore danske virksomheder i bagagen er jeg tilknyttet KEY CONSULT Search & Selection som konsulent.

Udover min praktiske erfaring med opgaver omkring HR, rekruttering og ledelse, har jeg flere kurser og uddannelser inden for terapi og coaching, samt HR, personalejura og den svære samtale. Specielt er stress og motivation områder, jeg har arbejdet intenst med de seneste år.

I forhold til rekruttering har jeg haft ansvaret for flere hundrede ansættelsesforløb, fra timelønnede til chefniveau. Jeg skaber tillid og tryghed, som gør det muligt at opnå en åben og ærlig dialog. Jeg er dedikeret og passioneret, har et stort drive og elsker samtalens kunst. Jeg er praktisk, intuitiv og lyttende. Jeg ser muligheder frem for begrænsninger og kan begå mig på alle niveauer – også på direktionsgangen.

Jeg er certificeret i alle Masters testværktøjer MPA, ACE og EASI og Extended DISC person profilanalyse.

Nøgleord: Passion, ærlighed, tillid, åbenhed og kommunikation.