Jobsøger

Som jobsøger kan du være sikker på, at dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt, professionelt og etisk korrekt. Hos os vil du ikke bare blive betragtet som et nummer, men din ansøgning vil få den attention, som du har krav på.

Vi gør en dyd ud af at lave det bedst tænkelige match i forhold til den konkrete stilling. Det er af betydning for såvel virksomhed som kandidat. Hvis matchet ikke er godt, vil det ikke blive til glæde for nogen.

Vi vil altid indhente referencer, tjekke straffeattest og eventuel anden relevant dokumentation. Referencer indhentes først efter aftale med kandidaten. Desuden vil vi bede slutkandidaterne gennemgå en Extended DISC Person Analyse og eventuelt andre relevante tests.

Extended DISC Person Analyse er i øvrigt også meget anvendelig for dig, som ønsker at finde eller få bekræftet dine stærke sider og samtidig få mere at vide om, hvilke muligheder netop din profil åbner.

Vi er certificerede og har stor erfaring i disse analyser og kan tilbyde en attraktiv pris for en enkeltstående analyse med tilbagemelding.